Arhiva

Kategorije

Hvala Bože

Dragi Bože neka cijelim svije bude sretan i zadovoljan.Neka svi naredni dani budu lijepi i prekrasni.Neka na zemlji bude mir  i neka budu svi sretni ljudi.Pomozi mojim prijateljima neka budu sretni i zadovoljni.Hvala ti Bože.

Mario Matijević 5.c

Dragi Bože

Dragi Bože pomozi mojoj obitelji kada je potrebno.Prati ih i čuvaj ih.Neka budu svi sretni i

zadovoljni.Pomozi meni i mojim prijateljima kada im je najpotrebnije .Neka na cijelom svijetu vlada mir i sreća.Bože molim te da moj razred bude sretan i zadovoljan.

Mario Matijević 5.c

Molitva

Gospodine,budi kraj mene,molim te,zauvijek ostani tu,zauvijek me ljubi,to te lijepo molim.

Blagoslovi svako drago dijete,nježno brini o svima i nek svi u nebo odlete,da živimo veselo s tobom koliko god nas ima.

AMEN!

Molitva

Dragi Bože hvala ti na ljubavi i životu koji si mi dao hvala sto me tvoj dragi anđeo čuva tvoja ljubav je nešto neopisivo i jako lijepo to je za mene nešto najljepše na svijetu ti si napravio nešto što ni jedan čovjek ne bi mogao napraviti ti si spas našeg cijeloga svijeta!

Ivan Krajinović 5a

Molitva Isusu Kristu

Dragi Isuse Kriste hvala ti na svemu sto si mi dao.Obitelj,ljubav i zdravlje.Hvala ti na dobrim prijateljima koje imam uvijek me štite i pomažu mi oko nečega.Hvala što si uvijek kraj mene i štitiš me.Želim da pomažeš bespomoćnima i da budu zdravi i da ih stalno čuvaš.Da siromašnima daš snagu i poštovanje i da nitko ne pati radi svih zala.Hvala ti što me nitko ne izaziva

Kristijan Duspara 5.a

Molitva

Dragi Bože, hvala  ti za sve što si mi darovao.

Hvala za zdravlje, ljubav, sreću, obitelj, i prijatelje.

Prosvijetli sve na svijetu. Hvala što čuvaš mene i moju obitelj.

Molim te da ima što manje zlobnih ljudi.

Molitva

Dragi Bože hvala ti za zdravlje, sreću i ljubav. Čuvaj mene i sve na svijetu. Odvedi me na pravi put i prosvijetli me. Molim te da ima što više zdravih, što manje bolesnih, da svi bolesni ozdrave, a ako to nije moguće ispuni im želje. Molim te da ima što više živih i što manje mrtvih.

Dino Šokić 5.a

molitva

Hvala ti dragi Boze sto si rodio mene i moju lijepu obitelj i rodbinu hvala sto si poslao svoj anđela da me ćuva i pazi hvala sto ćuvas moju rodbinu da ne budu bolesni

David – objavljeno mobitelom

Najljepše što mi se dogodilo na praznicima

Meni najljepše što mi se dogodilo na praznicima je kad sam za Božić išao u obitelj Salaj u Čazmi. Bilo je prepuno lampica i sve je svjetlilo drvca,stabla,mostovi čak i na kućama krovovima lampice su bile.

Kristijan Duspara 5.a

Stranica 1 od 712345...Zadnja »