Arhiva

Kategorije

Kako ti doživljavaš Isusa Krista

Kako ti doživljavaš Isusa Krista

Za mene je Isus Krist čovjek u kojem pronalazim utjehu,iako ga ne vidim,ali ga mogu zamisliti.Uvijek imam na umu da se Isus Krist žrtvovao za mene na križu.I da se ne bih trebala ponašati bezobrazno,neprimjereno,a pogotovo psovati.Isus Krist je dobrota,ljubav,osmijeh,on je sve ono što nas okružuje.Isus Krist nas vodi na pravi put.On nas vidi,čuje nas.Oprosti svakome čovjeku,no oni ga i dalje psuju.Isus Krist je sve napravio kako bi spasio svijet od grijeha.Zbog toga on nosi naše grijehe.No unotač tome Isus nas voli i moli se za nas.

Mihaela Uremović 7 c

Kako ti doživljavaš Isusa Krista

Kako ti doživljavaš Isusa Krista

Ja Isusa Krista doživljavam kao prijatelja . Isus Krist je za mene najbolje . U Isusa krista vjerujem i uvijek ću vjerovati , Isus Krist je umro je umro na križu za nas . Oni koji u Isusa Krista ne vjeruju puno griješe . Psovati Isusa Krista i ne ići u crkvu moliti se čine grijeh .
npr.
Čula sam kako neki ljudi uopće ne idu u crkvu , ne idu na ispovjed i psuju Isusa Krista . Govorili smo tim ljudima da se trabaju ispovjedati , ali nas nisu htjeli poslušati . Kada im se desila velika nesreća , od toga dna su isli svaki dan u crkvu . Postali su veliki vjernici .

Antonija Bukvić