Arhiva

Kategorije

Božić s obitelji

Ovaj Božić mi je bio jedan od najboljih! Znate Zašto? Zbog toga što sam ga slavio s obitelji. Bila je moja obitelj, moj stric iz njemačke i obitelj moga drugog strica. Prvo smo imali večeru pa smo otvarali darove. No, najbolje je bilo to što smo slavili rođendan malog Isusa! Hvala Bogu što nam je dao blagdane i Božjega sina Isusa!

Filip Janeš 6.c

MOLITVA ISUSU KRISTU

DRAGI ISUSE

HVALA TI NA SVOJ SRECI I LJUBAVI  KOJU SI MI DAO  U ZIVOTU

Molitva

Molitva
Dragi Boze, zelim ti zahvaliti na svemu.  Hvala ti na ljubavi i potpori. Molim te da u svijetu nema zla i cuvaj moje prijatelje i obitelj! Amen!
Jelena Kljucević 8

Molitva Bogu

Molitva Bogu

Dragi Boze,hvala ti sto nas cuvas,hvala ti sto nam pomazes,hvala ti na prijateljstvu,ljubavi,sreci,obitelji i miru.Hvala ti na svemu sto cinis za mene i moju obitelj,hvala ti sto si uvijek tu kada te trebamo…Hvala ti…Amen!!

Molitva

Dragi Bože! Zahvaljujem ti što sam se probudila na ovaj krasan dan!Hvala ti za prijatelje i obitelj koju sam danas ugledala podijelila radost s njima. Hvala ti što imam jelo i što to mogu podijeliti sa prijateljima i obitelji.Dragi Bože hvala ti najviše! U ime Oca i Sina i Duha Svetoga amen.

Marina Gabrić

Josip Anicic email:josipanicic@gmail.com

Mali Veliki Stvaratelji

Mali – Veliki – Stvaratelji

Mali_Veliki_stvaratelji

Dragi Bože, želim ti zahvaliti…

Dragi Boze, zelim ti zahvaliti na svemu. Hvala ti sto imam tako dobre roditelje, baku, sestre i prijatelje koji se brinu i uvijek su tu uz mene. Molim te da moje sestre i prijatelji prodju uspjesno u skoli i daj im svoju ljubav i potporu. Hvala ti na ljubavi i potpori koju si mi davao i molim te da svim ljudima podaris srecu, veselje,blagostanje, ljubavi i razumijevanja jedno prema drugima…
Boze,hvala ti za sve! AMEN!
   Jelena Kljucevic,7.b

Vjetar zimske

Vjetar zimske nijanse prolazi mi kroz dušu,čiste je
i mrse mi kosu.I sretna sam,jer znam da Ti
oni koji jesi,si prisutan.
Vjetar puše i nosi Tvoju ljubav.
I znam,zbog Sunca,zbog kiše,zbog mraka,zbog svjetlosti,
da si Ti tu.
Ti gledaš moje misli i postupke svaki dan,
i Ti odluči što će me snaći.
Kazni me ako treba da znam da sam
pogriješila i nagradi me da znam da sam ispravno postupila.
Hvala.
Antea Brdar

Sretan Božić

Božić 2014.

Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!”

‘Čovječe,pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!”

Čovjek je stvoren da bude zapamćen. A i on želi ostaviti trag.Svi mi imamo nekoga od ”zapamćenih” tko nam odgovara po osobnosti i zato ih volimo.No,to ne mora biti slavna osoba. To može biti naš prijatelj,pijateljica,roditelj. Ali glavni uzor u svemu mora biti Bog. Bog nam dopušta da nas obasja svjetlost i sreća. Sreća je tako divna. Najljepša je sreća vidjeti prijatelja nakon dugo,dugo vremena.Trebamo paziti da ne budemo pesimistični, nego optimistični. Biti sretan zbog Boga je nešto najljepše i svaki čovjek to iskusi,svjestan ili ne. Kao što kaže Antun Branko Šimić: Pusti da cijelog tebe prođe blaga svjetlost zvijezda! Te zvijezde su osobe u našem životu. Ta je svjetlost snažna,ali nas nikad ne zaslijepi.To podsjeća na Galeba Jonathana Livingstona i kako je on učio letjeti. Tako i mi trebamo. Trebamo letjeti mirno,sigurno i optimistično u nebo,u svjetlost,i ne trebamo se bojati. Bog će biti uz nas što god učinili, i štitit će nas poput pravog prijatelja.
Antea Brdar 8.a

Stranica 1 od 2012345...1020...Zadnja »