Arhiva

Kategorije

MOLITVA SV JOSIPU STARIJA OD 1900 GODINA

ČUDOTVORNA MOLITVA SV JOSIPU STARIJA OD 1900 GODINA
Moli ovu molitvu kroz 9 uzastopnih jutara za bilo koju želju. Još se nije čulo,da nije BILA USLIŠANA,onome tko je molio.

O Sveti Josipe,čija je zaštita tako velika,tako jaka,tako izravna pred Božjom krunom,STAVLJAM U TEBE SVE SVOJE POTREBE I ŽELJE.
O Sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove kroz Isusa Krista,Našeg Gospodina,tako da,budući da sam vezan-a tvojoj Nebeskoj snazi,mogu iskazati svoju zahvalu i poštovanje Najljubljenijem Ocu. O Sveti Josipe nikad se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama.Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca. Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu Glavu za mene,i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah. Sveti Josipe,zaštitniče umirućih,moli za nas. Amen.

Sv. Josip

Zdravo Josipe
Pozdravljam Te, Josipe, koji si pun Božje milosti! Spasitelj se odmarao na tvojim rukama i rastao pod tvojim pogledom. Blagoslovljen ti među svim ljudima i Isus, božansko Dijete tvoje djevičanske Supruge, neka bude uvijek blagoslovljen!
Sveti Josipe, tebi je bilo dano da budeš otac Sinu Božjemu, moli za nas u našim obiteljskim brigama, za naše zdravlje i za naš posao sve do naših posljednjih dana i udostoj se prići nam u pomoć u času smrti naše! Amen!

Uskrsna Svijeća

Uskrsna Svijeća

 uskrsna svijeca.jpg Uskoro će i Velika subota u kojoj je jedan od obreda i hvalospjev uskrsnoj svijeći koji mi je jedan od najljepših hvalospjeva. To me podsjeća na izlazak Izraelaca iz egipatskog ropstva.Kada su hodali kroz pustinju Bog im je u stupu svjetla pokazivao put a danju bi ih u oblaku zaklanjao da ih drugi ne bi mogli napasti.(usp Iz 14,19-21) Isus nam je ostavio u svijeći simbol svoje prisutnosti u svjetlu želeći i nama rasvjetljavati put u svakodnevni život. Pa iako do Uskrsa ima još 4 tjedna razmislite o uskrsnoj svijeći tj. o Kristu i koliko je On Vama put i putokaz u životu, koliko Mu dopuštate da vam rasvjetljuje put i koliko ste vi putokaz drugima?

Helena Aničić

Poslušajte Hvalospjev Vazmenoj svijeći