Arhiva

Kategorije

Zahvaljujem ti na ovome prelijepom suncu…

Moja molitva Boze, zahvaljujem ti na ovom prelijepom suncu koje nas svakodnevno grije, razvedrava i daje snagu mnogim obiteljima. Hvala ti sto si mi podario ovu divnu obitelj koja me stiti, voli i uvijek je tu uz mene kada mi je to potrebno, daje mi snagu da idem dalje i govori mi da je Bog uvijek uz mene. Boze, molim te da ne prestanu ovi dani koji su puni snage, radosti i volje, neka tako bude zauvijek. Pomozi mojoj obitelji, najmilijima i rodbini da uvijek budu sretni i zadovoljni, da uvijek imaju snage i volje krenuti dalje, da se ne svadaju, da mole, da budu sretni i da svaki dan zahvaljuju Bogu sto su zivi i zdravi i neka Te se uvijek sjete. Samo te molim da budes uvijek uz nas i u dobru i u zlu. Amen
Nikolina Bazo 8 raz.

Molitva

Dragi Bože,hvala ti za sve što si mi darovao.hvala ti za prekrasnu obitelj,topli dom.sreću i blagostanje.Hvala ti za darove na našim svakidašnjim stolovima.Hvala ti za sve.Molim te da čuvaš moju obitelj.Da daruješ kruh žednima,robu siromašnima,vodu žednima,pravi put izgubljenima.Posebno te molim da pomogneš izgubljenima koji su skrenuli sa pravog puta,neka ponovno pronađu ljubav i Boga u sebi.Molim te da bude mir u svijetu i da prestane tuga i bol u srcima.Molim te da pravda bude zadovoljena,da svi budu sretni jer to zaslužuju.

Astrid Borevkovic 30. rujan 18:33 Amen!!

Kako možeš u susretu s drugim i drugačijim biti što sličniji Bogu?

Kako možeš u susretu s drugim i drugačijim biti što sličniji Bogu?

U susretu s drugim i drugačijim mogu biti što sličnija Bogu tako da pričam s tom osobom o svemu što se tiče Boga. Primjer,išla sam na hodočašće sa župom u Trsat i ondje sam srela jednu djevojčicu iz Splita s kojom sam se sprijateljila i pričala o svemu i na kraju o vjeri i Bogu. Pričale smo o pjevanju, o čitanjima, o ljudima koji jako i čvrsto vjeruju, i pak o onima koji uopće ne vjeruju u Boga, tu temu smo najviše raspravljale. Pričala sam joj kako sviram orgulje u crkvi, kako spremam crkvu, kitim je za Zahvalnicu, Uskrs, Božić i sva ostala važna misna slavlja. Rekla sam joj i kako super znam evanđelja i znam dosta toga prepričati, naravno što sam čula u crkvi. Pričala sam joj kako se prije početka mise u našoj crkvi moli krunica, a poslije mise zahvalna molitva. Također da sam bila najbolja u dolaženju na svibanjske i listopadske pobožnosti. Pričala je i ona meni njihove običaje iz Splita i također mi je rekla kako je ona također jako veliki vjernik. Obje smo se složile oko toga da ponekad griješimo, ali nikad ne bi opsovale Boga, Isusa ili neke druge svetce jer nas je to strah opsovati. I nakon dugog razgovora uz more shvatile smo da smo po pitanju vjere iste, da najčvršće vjerujemo u Boga i cijelo nebesko kraljevstvo i da obožavamo provoditi vrijeme u crkvi, radeći i pridonoseći nešto svojoj župi. Zapravo smo zaključile da su na hodoćašće došla dva Božja djeteta kojima je Bog sve !

DOROTEA MIOČ 7a

Ljubav prema tebi I bližnjemu…

Molitva Ljubav prema tebi i bližnjem svom cilj je životu mom.

Dobar,pošten,vrijedan biti i osjećaje prema tebi Isuse ne kriti.

Pomagati jedni druge trebamo mi kao što mom pomažeš ti.

Ne dopusti mi prijatelju moj da ne budem ohol,sebičan i sam svoj.

Kada u mom srcu radost i veselje vlada znam da si ti sretan Isuse tada.

uč.Josip Arambašić 7b

Različiti, a jedinstveni…

Nema veze što smo različiti po rasi,boji kože,kosi,odjeći.Svi smo zajedno u ljubavi prema Bogu,a Bog je LJUBAV.
Antea Brdar 7.a

Dragi Bože, čuvaj nas sve

MOLITVA
Dragi Bože,čuvaj nas sve, daj da riješimo sve preinake. Neka budemo dobri u školi, neka svatko navečer se moli. Želimo dočekati još ljeta, biti na satovima od početka.

Antea Brdar 6.a

Nije li čudno ?

http://db.tt/SL6neAuh

Klanjanja ti se smjerno

http://db.tt/L03Fnvpf