Arhiva

Kategorije

Molitva

Molitva

O dobri Bože, kralju milosrđa, Tvoja ljubav prema nama je toliko velika i neiscrpiva, u Tvom zagrljaju se osjećamo sigurno, Tvoje ruke su tako tople…

Hvala Ti na svemu i oprosti zbog sveg zla na svijetu. Molim Te da čuvaš moju obitelj i sve ljude. Posebno Te molim da čuvaš mog kuma koji se bori s teškom bolešću. Pomozi mu da se oporavi i da pobijedi tu bolest, da napokon ozdravi.

To su sve moje želje i molbe, ali ipak ima još jedna. Neka ne bude naša, nego Tvoja volja. Znam da ćeš ispravno odlučiti. Volim Te!

Amen
Nina Bilandžija 5

Tko je za mene Isus Krist

Tko je za mene Isus Krist?

Isus Krist je za mene osoba koja mi daje utjehu i potporu svakog trenutka.  On je Sin Bozji, ljubav, najveci prijatelj!  On je pravda i cvrsta vjera za sve nas. Isus je pravo duhovno bogatstvo koje me ispunjava u mojem srcu i mojoj duši. On mi je pravi oslonac u zivotu.  Isus je moje svjetlo, put, istina i život!  Isus mi je dao primjer kako ljubiti covjeka. Isus me spasava u svakom trenutku i vodi me kroz sav zivot na ovome svijetu.

Jelena Klučević 7 b

Molitva

Molitva
Dragi Boze, prije svega zelim ti na svemu zahvaliti!  Hvala ti na potpori i snazi koju si mi davao svakog trenutka!  Molim te da u svijetu nema ratova, zla i nepravdi!  Daj svima vjeru u Tebe!  Amen! 🙂
Jelena Ključević 7 b